Super van KPN!

Een slaapliedje op de achtergrond, een vaderlijke stem vraagt:”ga je nu slapen of…..?” Het kind ligt in bed en kijkt haar vader nog eens aan. Denkend aan haar vader, die liever naar de televisie kijkt omdat dat ene programma net is begonnen, zeker als hij nog een verhaaltje zou moeten voorlezen. Deze gedachte komt bij de KPN als vanzelf binnen en de uitvinders gaan aan de slag: Voel je vrij met Begin Gemist…….Briljant, ik hoor het André van Duin, God hebbe zijn ziel, nog zeggen.

Eindelijk een Voel Je Vrij, jaren op gewacht, de meeste kinderen kregen al geen verhaaltjes meer want DWDD begint tegenwoordig al om 19:00 uur! Maar nu is ook dat verleden tijd, ieder kind aan het verhaal, of twee, alle tijd met Begin Gemist! God, wat een zaligheid! Ik, als vader, hoef niks meer te missen, geen begin meer dat ik mis, mijn leven is compleet! KPN bedankt! Wow…….

Wat fijn van de KPN om op deze manier het schuldgevoel van onze kinderen weg te nemen als ze hun vader vragen om alsjeblieft nog meer voor te lezen. Want ik heb na al die jaren het schuldgevoel naar mijn vader terug als ik hem vroeg om nog een verhaaltje.

Of blijkt het een verkapte reclamestunt te zijn, om de kinderen te laten weten dat hun vader eigenlijk helemaal niet wil voorlezen. Is het een reclamestunt om samen met je papa naar de televisie te kijken in plaats van voorlezen. De KPN blijkt samen in een soort van kartel met de publieke omroep te werken. Net voor elke begin van de programma’s komt het logo van KPN in beeld zodat onze kinders over een paar jaar, wanneer ze het huis uitgaan, een KPN abonnement nemen.

Nou ja, voor nu: Bedankt voor deze enorme vrijheid

M.

 

 

Advertentie

Tags:, ,

Over Michael van Eijk

Verteller, verbinder, bewustmaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: